Електрохроматично фолио

електрохроматично фолио за затъмняване на стъкла в конферентни зали и кабинети

Осигурете необходимия комфорт и лично пространство в офиса, като се доверите на  електрохроматичното фолио за стъкла.

С натискане на един бутон стъклените витрини на кабинета или конферентната зала могат да придобият матиран ефект и вашите разговори и срещи ще останат далеч от любопитните погледи. С лекота може да регулирате какво да е затъмняването на електрохроматичното фолио посредством дистанционно управление или стационарно монтиран димиращ ключ.

Матираната повърхност на смарт фолиото е идеален прожекционен екран, към който може да насочите всеки мултимедиен проектор.

електрохроматично фолио за затъмняване на стъкла в хотели и частни домове

Високотехнологично интериорно решение за домове, хотели и заведения, продуктът електрохроматично фолио е природосъобразен, енергоспестяващ и надежден при висок интезитет на употреба.

Смарт фолиото се поддържа лесно,  устойчиво е на прах, влага и метеорологични влияния, като същевременно  значително намалява шума в помещението и вредните UV и инфрачервени лъчи.

Монтажът на електрическото фолио е изключително лесен и може да се извърши в домашни условия – без къртене, прах и с минимални усилия, което често е важен критерий при завършени и обзаведени помещения.

Модерно решение за осигуряване на лично пространство и слънцезащита за прозорци, врати и стъклени витрини.

Интериорно електрохроматично фолио
Електрохроматично фолио - СофияЕлектрохроматично фолио - вносител

електрохроматично фолио за затъмняване на стъкла в търговски обекти и магазини

Електрохроматичното фолио дава възможност да отличите Вашия магазин, салон за красота, дерматологичен център или клиника, като поставите смарт фолиото на витрини, прозорци, врати на сервизни помещения и др. Продуктът е изключително ефектен и би бил прекрасно допълнение към изискания интериор.

електрохроматично фолио за затъмняване на автостъкла

С електрохроматичното фолио може да си осигурите висока степен на слънцезащита през летните месеци, както и да си гарантирате комфорт и уединеност по време на пътуване. Вие контролирате процеса на затъмняване посредствам дистанционно управление или стационарно монтиран димер. Електрохроматичното фолио е надеждна UV и инфрачервена защита за всяко стъкло.

Фирмата ни предлага готови комплекти за монтаж на електрохроматично фолио в автомобил – 2 бр. универсален размер смарт фолио (50х100 см), 1 бр. инвертор + димер, 1 бр. дистанционно управление, както и подробна инструкция за монтаж на продукта.

Тониране на автостъкла с електрохроматично фолиоЕлектрохроматично фолио за автостъкла

КОНТАКТИ


Email: office@electrochromic.net